Specijalna rešetka za pečenje mesa i ribe preklopna SG11L
Rešetka posebna za pečenje mesa, ribe i povrća u HTC3 (High Thermical Conducibility), posebnom materijalu koji je razvio Lainox
s visokom toplinskom vodljivošću i troslojnim neljepljivim premazom.
Posebna konstrukcija jamči savršeno kuhanje s obje strane, a iznimno debela rebra ostavljaju dobro definirane tragove roštilja.
IDEALNO ZA:
– Kuhanje različitih komada i težine mesa, cijelih pilića, ribe, općenito rakova i povrća.
PREDNOSTI:
– Vrijeme kuhanja: do 25% brže u odnosu na klasične roštilje.
– Savršeno pečenje na obje strane u isto vrijeme
– Potrošnja energije: do 20% manja zahvaljujući bržem kuhanju u odnosu na klasične roštilje.
– Vrijeme i troškovi pranja i čišćenja svedeni na minimum.
– Neljepljivi premaz sprječava nakupljanje taloga i pećnica se manje prlja.
Bez obzira trebate li konvektomat za a“la carte restoran, catering ili velike sustave pripreme hrane, svojom raznolikošću ponude, modelima i kapacitetom Lainox može zadovoljiti sve vaše potrebe.