Električna nagibna tava 80L, compound korito ETN80

Kapaciitet: 80l
Priključna snaga: 15,0kW
Električni priključak: 400V 3N 50Hz
Priključak vode: R 1/2″
Dimenzije: 800 x 930 x 875

Kategorije: ,
končar professionalni štednjaci

Opis

Električna nagibna tava izrađena od AISI 304 nehrđajućeg čelika 20/10 sa scotch brite završnom obradom. Korito tave kapaciteta 80 litara s ručnim nagibanjem preko višenavojnog vretena. Dno korita tave iz compound materijala debljine 3+12mm. Korito četvrtasto sa zaobljenim uglovima radi lakšeg čiščenja i održavanja. Poklopac korita s 2 šarnira s oprugama koje zadržavaju poklopac u željenom položaju. Na stražnjem dijelu, s unutrašnje strane poklopca, inox ocjedna traka koja kondenzat s poklopca usmjerava u korito nagibne tave. S prednje strane poklopca ergonomski oblikovana inox ručka. 6 električnih grijača, svaki snege 2,5kW smještena ispod korita, jednoliko griju dno. Kontrola temperature u području od 100° do 280°C preko termostata.
Sigurnosni termostat. Automatsko isključivanje grijanja kod nagibanja tave. Noge izrađene od AISI 304 s regulacijom visine od 50mm.

Brand

Končar

Jedini Hrvatski proizvođač termičkih uređaja za profesionalnu upotrebu. Aparati proizvedeni u pogonu Končara prisutni su u većini ugostiteljskih objekata od: škola, vrtića, bolnica, pa do elitnih restorana, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu.
končar professionalni štednjaci