Pacojet 4

Priključna snaga: 1500 W
Priključni napon: 220-240 V / 50-60 Hz
Uređaj radi sa tlakom od približno 1 bar
Emisija buke: 76.4 dB (A)
Neto težina: 22,5 kg
Dimenzije: 204x365x497 mm
Uređaj se dostavlja u kompletu s: jednim nožem, jednom sintetičkom posudom s poklopcem, jednom zaštitnom posudom, jednom zaštitom od prskanja

Kategorije: ,
Profesionalna oprema za ugostitelje - Sirman

Opis

Pacojet 4 jedinstven sustav pripreme hrane koji omogućuje korištenje svježih sastojaka za pripremu neograničenog izbora visokokvalitetnih jela: sorbeta, sladoleda, pjenica, juha, koncentrata, tijesta i još mnogo toga. Pakotiziranje uključuje mikropasiranje svježe, smrznute hrane pomoću nadtlaka bez odmrzavanja. To omogućuje hrani da zablista u svom najčišćem i najprirodnijem obliku. Rezultat je jedinstveni okus koju se može reproducirati bilo kada pritiskom na gumb. Ovaj poseban postupak čuva svježe i prirodne boje namirnica. Kremast, nježan osjećaj u ustima  sastojci se mikropasiraju uz do cca. 1 bar tlaka zraka, za stvaranje ultra fine i prozračne teksture.

Pacojet je vrlo svestran i nudi mogućnost gotovo neograničene primjene  od aromatičnog pesta do kreativnih nadjeva i laganog i prozračnog moussea od kozjeg sira. I svako je jelo čisto savršenstvo. Oslobodite puni potencijal svog Pacojeta i stvorite širok izbor jela. Mnogo inspirativnih recepata možete pronaći na www.pacojet.com ili u besplatnoj Pacojet App. Brz i jednostavan postupak za vrhunsku kvalitetu hrane.

Pakotiziranje počinje svježim sastojcima. Bez obzira što želite napraviti potrebna su samo tri jednostavna koraka za postizanje rezultata vrhunske kvalitete:
1. Priprema i punjenje: jednostavna priprema svježih sastojaka – narežite na komade i dodajte tekućinu
2. Zamrzavanje i čuvanje: najmanje 24 sata na -20°C
3. Pakotiziranje na porcije: za posluživanje ili mise en place

Inovativne postavke za učinkovito iskustvo pakotiziranja Pacojet 4 vas podržava u specifičnim potrebama vaše kuhinje. Njegove značajke jamče iznimne rezultate uz maksimalnu produktivnost. Novo: Jet® način rada. Birajte između 2 načina rada: Pacotizing® 4 minute ili Jet® 90 sekundi.
Način rada Jet® omogućuje vrlo brzu pripremu određenih recepata s visokim udjelom šećera i masti (npr. sladoledi). To znači da možete dodatno povećati svoju produktivnost. Rad s nadtlakom i normalnim tlakom. Korištenjem nadtlaka Pacojet radi do 1 bara. To rezultira povećanjem volumena od cca. 20-30%. Idealan je za pripremu hrane poput moussea s kremastom laganom konzistencijom za intenziviranje okusa. Proširena funkcija automatskog ponavljanja. Ponavljanje postupka do 10 puta. To rezultira posebno laganom i kremastom konzistencijom s maksimalnom učinkovitošću tijekom vremena. Inteligentne značajke za jednostavno i sigurno korištenje nude praktične smjernice za korisnike, te se tijek rada može dodatno standardizirati.

Jednostavnost korištenja
* Veliki dodirni zaslon pruža intuitivno korisničko vodstvo s animiranim značajkama. Korisničko sučelje dizajnirano je za korištenje u profesionalnom kuhinjskom okruženju.
* Spremanje i učitavanje postavki za pripremu omiljenih recepata čine kuhanje još učinkovitijim.
* Tijekom dužih razdoblja neaktivnosti, Pacojet prelazi u način rada za uštedu energije (razdoblje neaktivnosti se može podesiti), ali je dodirom na ekran odmah spreman za korištenje.
* Jednostavan postupak čišćenja u dvije faze pomoću Pacojet tableta za čišćenje.”

Siguran rad:
Detektiranje rada uređaja pomaže u pravilnoj upotrebi i štiti od oštećenja. Funkcija detektiranja alata osigurava da je ispravan alat pravilno spojen. Funkcija detektiranja zaštite od prskanja osigurava da je zaštita od prskanja pravilno postavljena. Funkcija detektiranja razine punjenja upozorava kada je posuda za pakotiziranje prepuna. Povezivanje Pacojeta putem WiFi – ja omogućuje servisnom centru brzo i jednostavno otkrivanje uzroka greške. Novi Pacojet je iznimno tih i daje vrhunske rezultate u kombinaciji s maksimalnom produktivnošću, čime ispunjava dugogodišnje želje kupaca. Praktični dodaci za Pacojet bitni su za postizanje rezultata vrhunske kvalitete i za proširenu mogućnost obrade.

Brand

Sirman

Sirman zauzima lidersku poziciju u industriji strojeva za preradu hrane. Savršenom kombinacijim tehnologije, dizajna i pouzdanosti udovoljava svim zahtjevima restorana, barova, pizzerija, mesnica i supermarketa.
Profesionalna oprema za ugostitelje - Sirman