Plinska parno konvekcijska pećnica SAG102B

Ubodna sonda fi 3 mm, fiksirana.
Ugrađeni tuš sa slavinom.
USB veza.
Kapacitet: 10×2/1 GN ili 20×1/1 GN
Broj obroka: 150/300-180/300
Električna snaga: 0,8kW
Plinska nominalna snaga grijanja: 42kW (s generatorom pare: 50kW)
Potrošnja: 3,5A
Napajanje: 1N-230V-50/60Hz
Težina: 190kg (s generatorom pare: 210kg)
Dimenzije: 1072 x 907 x 1055mm

Lainox profesionalne pećnice parni konverteri

Opis

Automatska s 95 testiranih i pohranjenih programa kuhanja, uključujući programe za podgrijavanje na tanjuru ili tavi.
Tri načina kuhanja: konvekcija od 30°C do 300°C, parna od 30°C do 130°C, kombinirana konvekcija + para od 30°C do 300°C, s trenutnim kuhanjem.
Autoclima, automatski sustav za mjerenje i upravljanje vlažnosti u komori za kuhanje. Automatski sustav za brzo odvlaživanje komore za kuhanje.
3,5 -inčni (LCD – TFT) zaslon u boji. Ručno predgrijavanje pećnice. Brzo hlađenje ventilatora komore za kuhanje.
Akustična i vizualna signalizacija tijekom različitih faza kuhanja, s bljeskalicom na kraju ciklusa. Automatsko okretanje ventilatora za savršenu ujednačenost kuhanja.
Automatski regulirana kondenzacija pare. Mogućnost odabira do 6 brzina ventilatora; prve 3 brzine automatski pokreću smanjenje snage grijanja.
Za posebne načine kuhanja možete koristiti isprekidane brzine. USB veza za preuzimanje HACCP podataka, ažuriranje softvera i učitavanje/preuzimanje programa za kuhanje.
LED osvjetljenje komore za kuhanje male potrošnje. EcoVapor – Sustavom EcoVapor dolazi do neto smanjenja potrošnje vode i energije zahvaljujući automatskim kontrolama zasićenja pare u komori za kuhanje.
Inteligentni energetski sustav – na temelju količine i vrste proizvoda, pećnica optimizira i kontrolira izlaznu energiju, održavajući najbolju temperaturu kuhanja i izbjegavajući fluktuacije.
Komora za kuhanje od nehrđajućeg čelika debljine 18/10 AISI 304 debljine 1 mm s dugim potpuno zaobljenim rubovima za najbolji protok zraka i lakše čišćenje.
Vrata s dvostrukim kaljenim staklom s zračnom komorom i unutarnjim staklom koje reflektiraju toplinu za manje toplinsko zračenje prema korisniku i veću učinkovitost.
Sustav grijanja komore za kuhanje s oklopljenim grijaćim elementima od nehrđajućeg čelika INCOLOY 800. Sustav neizravnog plinskog grijanja komore za kuhanje s modulacijskim plamenicima.
Automatsko paljenje plamena. Elektroničko upravljanje plamenom s automatskim resetiranjem paljenja. Izmjenjivač topline visoke učinkovitosti.
Sustav za stvaranje pare u komori za kuhanje s ubrizgavanjem vode izravno na ventilator. VCS – Sustav za čišćenje parom. Novi automatski sustav pranja s isparavanjem deterdženta u komori za kuhanje.
Isporučuje se s 1 spremnikom za čišćenje CDL05. Sustav za uklanjanje kamenca CALOUT koji sprječava stvaranje i nakupljanje kamenca u generatoru pare (za model s generatorom pare!). 7 programa automatskog pranja.

Brand

Lainox

Bez obzira trebate li konvektomat za a“la carte restoran, catering ili velike sustave pripreme hrane, svojom raznolikošću ponude, modelima i kapacitetom Lainox može zadovoljiti sve vaše potrebe.
Lainox profesionalne pećnice parni konverteri