Profesionalni uređaj za vakumiranje W8 TOP 50BX

Pumpa usisavanja Busch
Snaga u kW: 0,75
Pumpa vakumiranja: 21 m³/h
Dimenzije trake za zavarivanje: 510 mm
Dimenzije komore: 545 x 460 x 190 mm
Težina: 70 kg
Dimenzije preko svega: 609 x 640 x 420 mm
CE certifikat u cijeni

Profesionalna oprema za ugostitelje - Sirman

Opis

Izvanredan dizajn omogućio je smanjenje obima uređaja uz istovremeno povećanje praktičnosti. Poklopac uređaja velikog volumena izrađen od materijala “Tritan”.
Šina za zavarivanje koja se lako uklanja. Iznimno lagano čišćenje zahvaljujući ravnoj platformi. Automatsko podizanje poklopca po završetku rada. Držač za vrećice sa tekućinom.
Podnožje platforme za proizvode izvedeno od inoxa “AISI 304”. Praktičan i intuitivan dodirni zaslon. Sistem elektroničke kontrole sa senzorom pritiska, za precizan i brz rad.
Mogućnost regulacije automatskog postotka vakumiranja 50-100%. Posebni programi za tekućine i za mariniranje. Broj programa koji se mogu memorirati: 10. Mogućnosti odabira između 6 jezika. Mogućnost regulacije vremena: zavarivanja, vakumiranja i količine plina 1/10 sec. Prikaz postotka vakumiranja i preostalog vremena do završetka. Raspored održavanja kojim se osigurava dugi radni vijek uređaja.Upozoravajući signal za promjenu filtera i ulja u sistemu. Termička zaštita pumpe. Prethodno zagrijavanje i ciklus čišćenja ulja. Brojač ciklusa i brojač korištenja pumpe.
Ugrađena WiFi kartica koja omogućuje upravljanje uslugama nakon prodaje, na daljuni.
Mogućnost potpune regulacije putem jednostavne i intuitivne aplikacije koja se može besplatno preuzeti u službenoj trgovini.

Brand

Sirman

Sirman zauzima lidersku poziciju u industriji strojeva za preradu hrane. Savršenom kombinacijim tehnologije, dizajna i pouzdanosti udovoljava svim zahtjevima restorana, barova, pizzerija, mesnica i supermarketa.
Profesionalna oprema za ugostitelje - Sirman