Električna parno konvekcijska pećnica NAE201B

Sustav za čišćenje parom VCS, isporučen s 1 uloškom tekućeg deterdženta CDL05
Ugrađeni tuš sa slavinom
Ubodna sonda fi 3 mm, s vanjskim konektorom.
Wi-fi i USB veza.
Kolica NKS201
Materijal: 18/10 AISI 304
Kapacitet: 20×1/1 GN
Broj obroka: 150/300-180/300
Električna snaga: 37,2kW
Napajanje: 3N-400V-50/60Hz
Težina: 273kg (s generatorom pare: 290kg)
Dimenzije: 892 x 862 x 1812 mm

Lainox profesionalne pećnice parni konverteri

Opis

ICS (Interaktivni sustav kuhanja), automatski sustav kuhanja za recepte koji uključuju njihovu povijest, sastojke, dodatke za kuhanje, postupak, program automatskog kuhanja i prezentaciju s fotografijom. Tri načina kuhanja: konvekcija od 30°C do 300°C, parna od 30°C do 130°C, kombinirana konvekcija + para od 30°C do 300°C, s trenutnim kuhanjem. Predgrijavanje na 320°C. Programirani načini rada. Mogućnost kuhanja različitih namirnica istovremeno s različitim vremenima kuhanja. Autoclima, automatski sustav za mjerenje i upravljanje vlažnosti u komori za kuhanje. Automatski sustav za brzo odvlaživanje komore za kuhanje. Noćno kuhanje na niskim temperaturama i naknadno držanje jamče savršeno sazrijevanje mesa uz minimalan gubitak težine i malu potrošnju energije. Nabook – Zahvaljujući značajci Cloud moguće je pristupiti Nabooku, virtualnom pomoćniku u kuhinji. Kontinuirano praćenje HACCP-a čak i daljinskim putem putem portala Nabook. Zaslon koji se može konfigurirati na temelju korisnikovih potreba, unaprijeđujući najčešće korištene programe. Zaslon u boji od 10 ”(LCD, visoke razlučivosti,kapacitivni, “na dodir”). Brzo hlađenje ventilatora komore za kuhanje. Akustična i vizualna signalizacija tijekom različitih faza kuhanja, s bljeskalicom na kraju ciklusa. Naboo dolazi s 227 recepata. Automatsko okretanje ventilatora za savršenu ujednačenost kuhanja. Automatska paralelna kontrola temperature odjeljka i jezgre, sustav DELTA T. Automatski regulirana kondenzacija pare. Mogućnost odabira do 6 brzina ventilatora; prve 3 brzine automatski pokreću smanjenje snage grijanja. Za posebne načine kuhanja možete koristiti isprekidane brzine. LED osvjetljenje komore za kuhanje male potrošnje. Inteligentni energetski sustav – Na temelju količine i vrste proizvoda, pećnica optimizira i kontrolira izlaznu energiju, održavajući najbolju temperaturu kuhanja i izbjegavajući fluktuacije. EcoVapor – Sustavom EcoVapor dolazi do neto smanjenja potrošnje vode i energije zahvaljujući automatskim kontrolama zasićenja pare u komori za kuhanje.
Komora za kuhanje od nehrđajućeg čelika 18/10 AISI 304 debljine 1 mm s potpuno zaobljenim rubovima za najbolji protok zraka i lakše čišćenje. Vrata s dvostrukim kaljenim staklom s zračnom komorom i unutarnjim staklom koje reflektiraju toplinu za manje toplinsko zračenje prema korisniku i veću učinkovitost. Sustav grijanja komore za kuhanje s oklopljenim grijaćim elementima od nehrđajućeg čelika. Sustav za stvaranje pare u komori za kuhanje s ubrizgavanjem vode izravno na ventilator. VCS – Sustav za čišćenje parom. Novi automatski sustav pranja s isparavanjem deterdženta u komori za kuhanje. Sustav za uklanjanje kamenca CALOUT koji sprječava stvaranje i nakupljanje kamenca u generatoru pare (za model s generatorom pare!). WMS – Sustav upravljanja pranjem. Sustav koji omogućuje planiranje programa pranja na temelju kombinirane uporabe. 7 programa automatskog pranja.

Brand

Lainox

Bez obzira trebate li konvektomat za a“la carte restoran, catering ili velike sustave pripreme hrane, svojom raznolikošću ponude, modelima i kapacitetom Lainox može zadovoljiti sve vaše potrebe.
Lainox profesionalne pećnice parni konverteri