Električna parno konvekcijska pećnica NAE201B

Sustav za čišćenje parom VCS, isporučen s 1 uloškom tekućeg deterdženta CDL05
Ugrađeni tuš sa slavinom
Ubodna sonda fi 3 mm, s vanjskim konektorom.
Wi-fi i USB veza.
Kolica NKS201
Materijal: 18/10 AISI 304
Kapacitet: 20×1/1 GN
Broj obroka: 150/300-180/300
Električna snaga: 37,2kW
Napajanje: 3N-400V-50/60Hz
Težina: 273kg (s generatorom pare: 290kg)
Dimenzije: 892 x 862 x 1812 mm

Lainox profesionalne pećnice parni konverteri
Pošaljite upit

Opis

ICS (Interaktivni sustav kuhanja), automatski sustav kuhanja za recepte koji uključuju njihovu povijest, sastojke, dodatke za kuhanje, postupak, program automatskog kuhanja i prezentaciju s fotografijom. Tri načina kuhanja: konvekcija od 30°C do 300°C, parna od 30°C do 130°C, kombinirana konvekcija + para od 30°C do 300°C, s trenutnim kuhanjem. Predgrijavanje na 320°C. Programirani načini rada. Mogućnost kuhanja različitih namirnica istovremeno s različitim vremenima kuhanja. Autoclima, automatski sustav za mjerenje i upravljanje vlažnosti u komori za kuhanje. Automatski sustav za brzo odvlaživanje komore za kuhanje. Noćno kuhanje na niskim temperaturama i naknadno držanje jamče savršeno sazrijevanje mesa uz minimalan gubitak težine i malu potrošnju energije. Nabook – Zahvaljujući značajci Cloud moguće je pristupiti Nabooku, virtualnom pomoćniku u kuhinji. Kontinuirano praćenje HACCP-a čak i daljinskim putem putem portala Nabook. Zaslon koji se može konfigurirati na temelju korisnikovih potreba, unaprijeđujući najčešće korištene programe. Zaslon u boji od 10 ”(LCD, visoke razlučivosti,kapacitivni, “na dodir”). Brzo hlađenje ventilatora komore za kuhanje. Akustična i vizualna signalizacija tijekom različitih faza kuhanja, s bljeskalicom na kraju ciklusa. Naboo dolazi s 227 recepata. Automatsko okretanje ventilatora za savršenu ujednačenost kuhanja. Automatska paralelna kontrola temperature odjeljka i jezgre, sustav DELTA T. Automatski regulirana kondenzacija pare. Mogućnost odabira do 6 brzina ventilatora; prve 3 brzine automatski pokreću smanjenje snage grijanja. Za posebne načine kuhanja možete koristiti isprekidane brzine. LED osvjetljenje komore za kuhanje male potrošnje. Inteligentni energetski sustav – Na temelju količine i vrste proizvoda, pećnica optimizira i kontrolira izlaznu energiju, održavajući najbolju temperaturu kuhanja i izbjegavajući fluktuacije. EcoVapor – Sustavom EcoVapor dolazi do neto smanjenja potrošnje vode i energije zahvaljujući automatskim kontrolama zasićenja pare u komori za kuhanje.
Komora za kuhanje od nehrđajućeg čelika 18/10 AISI 304 debljine 1 mm s potpuno zaobljenim rubovima za najbolji protok zraka i lakše čišćenje. Vrata s dvostrukim kaljenim staklom s zračnom komorom i unutarnjim staklom koje reflektiraju toplinu za manje toplinsko zračenje prema korisniku i veću učinkovitost. Sustav grijanja komore za kuhanje s oklopljenim grijaćim elementima od nehrđajućeg čelika. Sustav za stvaranje pare u komori za kuhanje s ubrizgavanjem vode izravno na ventilator. VCS – Sustav za čišćenje parom. Novi automatski sustav pranja s isparavanjem deterdženta u komori za kuhanje. Sustav za uklanjanje kamenca CALOUT koji sprječava stvaranje i nakupljanje kamenca u generatoru pare (za model s generatorom pare!). WMS – Sustav upravljanja pranjem. Sustav koji omogućuje planiranje programa pranja na temelju kombinirane uporabe. 7 programa automatskog pranja.

Brand

Lainox

Bez obzira trebate li konvektomat za a“la carte restoran, catering ili velike sustave pripreme hrane, svojom raznolikošću ponude, modelima i kapacitetom Lainox može zadovoljiti sve vaše potrebe.
Lainox profesionalne pećnice parni konverteri