Rešetka za pečenje specifičana za perad općenito. Od legure aluminija s troslojnim neljepljivim premazom.
IDEALNO ZA:
– Piletina, pijetao, patka u različitim veličinama i količinama.
– Dobivanje mekih i sočnih kuhanih prsa, sa smeđom, hrskavom kožom.
– Održavanje proizvoda cijelim, bez lijepljenja za pladanj tijekom uklanjanja zahvaljujući neljepljivom premazu
PREDNOSTI:
– Do 18% više proizvoda u odnosu na pileće roštilje, zbog smanjenog gubitka težine.
– Vrijeme kuhanja: do 35% brže u usporedbi s klasičnim roštiljem za piletinu.
– Potrošnja energije: do 20% manja zahvaljujući bržem kuhanju u usporedbi s klasičnim roštiljem za piletinu.
– Vrijeme i troškovi pranja i čišćenja svedeni na minimum.
– Neljepljivi premaz sprječava nakupljanje taloga, a zahvaljujući smanjenom gubitku težine pećnica ostaje čišća.
Dostupne dimenzije:
Dim: 530x650x145 mm, 6 kalupa PS1106
Dim: 530x650x145 mm, 8 kalupa PS1108
Brand
Lainox
Bez obzira trebate li konvektomat za a“la carte restoran, catering ili velike sustave pripreme hrane, svojom raznolikošću ponude, modelima i kapacitetom Lainox može zadovoljiti sve vaše potrebe.